Hvordan kommer kvinder blod efter samleje

hvordan kommer kvinder blod efter samleje

En årig kvinde kom for nylig op i klinikken og fortalte, at hun var blevet skilt altså blødning ved samleje, som havde stået på et halvt års tid. Generelt er blødning ved samleje unormalt. Hos mange kvinder kan blod ses efter det første samleje. Denne blødning opstår, fordi jomfruhinden (hymen) – en. Du skriver, at I havde sex og flere timer efter kommer der stadig blod fra skeden. Hos piger og kvinder er mødomshinden en tynd og elastisk slimhindefold, der.

Videos

Judge Morty: State of Georgia Vs. Rick Allen hvordan kommer kvinder blod efter samleje Nogle kvinder bløder i forbindelse med første samleje, fordi der lige inden for Det er normalt at opleve ømhed og let blødning nogle dage efter samlejet. Generelt er blødning ved samleje unormalt. Hos mange kvinder kan blod ses efter det første samleje. Denne blødning opstår, fordi jomfruhinden (hymen) – en. En årig kvinde kom for nylig op i klinikken og fortalte, at hun var blevet skilt altså blødning ved samleje, som havde stået på et halvt års tid.

Gårde haubarge: Hvordan kommer kvinder blod efter samleje

MODNE LIDERLIGE KVINDER DATING SITES DK 243
MODNE KVINDER OVER 50 GRATISCHAT DK 758
Dorthe de neergaard bedste gratis dating sider 434
Hvad er godt for potensen gratis single sider Det gyldne skind bedste gratis datingside
Hvordan kommer kvinder blod efter samleje Mig og min kæreste havde ca. Spørg lægen Spørg i debatten. Der er allerede hul, så menstruationsblodet kan komme ud. At gå til underlivsundersøgelser er næsten det samme som at børste tænder for mig idag fordi jeg bare er blevet ved og ved med at bede om et svar og en behandlingsmulighed. Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Hvordan kommer kvinder blod efter samleje - erfaringsbladet gennemgås

Jeg bløder enten under eller efter sex, hver eneste gang og jeg er mildt sagt ved, at være lidt ked af det. Problemerne fortsætter efter bryllupsnatten. Hormonplaster hjalp mod hedeture. Mere om Kvindelige sexproblemer. KLIK PÅ DET BOGSTAV SYGDOMMEN STARTER MED.

0 thoughts on “Hvordan kommer kvinder blod efter samleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *